Irina Björklund & Teemu Roivainen: Rauhan Liekki Kauhajoen kirkossa

13.12. 19.00-21.00
Musiikki

”On suuri ilo ja kunnia päästä tänä jouluna kiertämään Suomea upean Irina Björklundin kanssa kirkkokonserttien merkeissä. Teemaksi valikoitui rauha, jonka molemmat koemme tässä ajassa erityisen tärkeäksi”, Roivainen kertoo. “Rauha on perinteisestikin hyvin läheisesti sidoksissa joulun aikaan, ja konsertin sisällön ja tunnelman haluammekin luoda niin, että jokainen paikalla oleva voi hetken rauhoittua ja tunnelmoida musiikin parissa.”

“Rauha on tosiaan niin laaja käsite: Rauha maailmalle. Mielelle. Perheelle. Luonnolle. Päällimmäisenä meillä näinä aikoina on Ukrainan sota ajatuksissamme, se rauha, jota tilanteen ratkaisemiseksi toivomme. Mutta toivomme ennen kaikkea Rauhan Liekki -konsertin tuovan paikallaolijoille myös henkilökohtaista sielunrauhaa ja irtautumista arjen stressistä; sitä, jota tämän päivän kännykkämaailmassa aniharvoin saamme kokea”, Björklund toteaa.

Hinta:
Ticketmaster Early Bird 29,90 € sis. alv (39,90 €) Käs.kulut 3 €, Til.maksu 1,50 € Toim.kulut vaihtelee toimitustavan mukaan mukaan
Paikka
Kauhajoen kirkko
Osoite
Topeeka 9
Tapahtumanjärjestäjä
Central Line Entertainment Oy
Tapahtuma muualla verkossa:
EP Kalenteri Facebook