Taiteen perusopetuksen päätoiminen tuntiopettaja

Kauhajoen kansalaisopisto hakee taiteen perusopetuksen päätoimista tuntiopettajaa

ajalle 1.8.2023 – 31.7.2024

Kauhajoen kansalaisopiston lasten ja nuorten taidekoulu tarjoaa yleisen oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta kuvataiteessa. Taiteen perusopetus on ensisijaisesti lapsille ja nuorille tarkoitettua, vuosittain tasolta toiselle etenevää koulutusta. Etsimme opettajaa vastaamaan lasten ja nuorten kuvataiteen opetuksesta, hallinnosta ja kehittämisestä sekä vapaan sivistystyön kurssien suunnittelusta tulevan lukuvuoden ajan.

Haemme henkilöä, joka tuntee kuvataiteen kenttää ja jolla on monipuolista kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Eduksi voidaan katsoa kokemus kansalaisopistossa opettamisesta, taitto- ja kuvanmuokkausohjelmien hallitseminen ja/tai muu työnkuvaa tukeva kokemus hyvinvointipalveluiden aloilta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 6 luvun 20§ mukaisesti. Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetuksen antamiseen on kelpoinen henkilö, jolla on soveltuva alan korkeakoulututkinto, asianomaisen taiteenalan vähintään opistoasteinen opettajantutkinto, asianomaisen taiteenalan opettajan kelpoisuus, asianomaiselle taiteenalalle soveltuva muu koulutus tai alalla työskentelyn kautta hankittu riittäväksi katsottu pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus ovat kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Valitun on toimitettava nähtäväksi rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Hakemukset – sisältäen CV:n ja tärkeimmät pätevyyden ja työkokemuksen osoittavat todistuskopiot – lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Hakija voi lähettää hakemuksensa myös postitse: Kauhajoen kaupunki, Kansalaisopisto, PL 500, 61801 KAUHAJOKI.

Hakuaika päättyy 5.6.2023 klo 15.00.

Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei oteta haussa huomioon.

Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja:

Opistojen vs. rehtori Laura Ekberg, puh. 040 184 0113, sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Opistosihteeri Kaarina Tuomola, puh. 046 851 1942, sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Lisätietoja kaupungista ja sen palveluista löytyy osoitteesta www.kauhajoki.fi

Kauhajoella 9.5.2023
Kauhajoen Kansalaisopisto