Soffan kesäretki MuuMaahan Merikarvialle 8.6.

Kaupunki kustantaa bussikuljetuksen (1 bussi) Merikarvialle. Paikat bussissa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan voi tulla myös omilla autoilla omakustanteisesti. Lähtö Soffan pihasta klo 9. Takaisin kotiin lähdetään ajelemaan noin klo 14.

Pääsyliput maksetaan itse, lippujen hinnat yli 2-vuotiailta 11 e ja alle 2 v. maksutta.

Soffasta otetaan mukaan pienet eväät kaikille, sämpylä, mehu ja banaani. Lisäksi makkaraa grillattavaksi. Alueella on myös kahvio, josta mahdollisuus ostaa syötävää.

Retkiohjelmaa:
Landeteemapuistossa pääset mukaan maalaisaskareisiin lypsystä hevosteluun. Lukuisat leikki- ja toimintapisteet odottavat landeilijoita mielikuvitusleikkeihin ja rannasta löytyy myös vesiaktiviteetteja veneistä kanootteihin.
Lehmänkello soi ja rengit ja karjakot huutelevat mukaan päivän landeohjelmaan. Haluaisitko lypsää lehmää? Hyppäisitkö hepokärryn tai traktorin kyytiin? Tai kurkkaisitko kanalaan kanalakierroksella? Pitkin päivää pihassa vierailee talon väen kanssa eläinkavereita, joita pääsee silittelemään ja saattaapa saada vaikka kanan syliin. Perinnepajoissa pääsee perinnepiian ja rengin opastuksella esim. köyden punontaan, rukin äären tai kiipeämään pärekatolle. Monipuolisissa leikkipaikoissa voi tehdä monenlaista esim. huristella traktoribaanalla tai ratsastaa keppihevosilla. Heinähyppely odottaa hyppimään, Outo-onkalo ja merirosvon luola taas hauskoihin mielikuvitusleikkeihin.

Mukaan retkelle voit ilmoittautua kommentoimalla Facebookissa olevaan ilmoitukseen tai lisäämällä tietosi perhetuvan seinällä olevalle listalle.

TERVETULOA MUKAAN!