S2-opettaja, Kansalaisopisto

Kauhajoen kansalaisopisto hakee S2-opettajaa

ajalle 1.8.2023 – 31.7.2024

Kauhajoen kansalaisopistossa on haettavana suomen kielen (S2) opettajan määräaikainen tehtävä. Työnkuvaan liittyy OKM-rahoitteisen hankkeen puitteissa kotoutumisajan ylittäneiden maahanmuuttajien kielikoulutusta mutta myös muuta monipuolista tekemistä, mm. oppilaiden ja asiakkaiden opastamista ja opintojen suunnittelua, yhdessä tekemistä sekä kunnan palveluihin tutustumista.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta maahanmuuttajien opettamisesta ja/tai maahanmuuttajataustaisten kanssa toimimisesta. Asiakaslähtöisyys ja osallistava ote ovat välttämättömyyksiä. Hakemamme työntekijä osaa kuunnella ja kohdata ihmisiä sekä keksiä luoviakin ratkaisuja asiakkaan ongelmiin. Muu työkokemus etenkin hyvinvointipalveluiden aloilta voidaan katsoa eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus ovat kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Valitun on toimitettava nähtäväksi rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Hakemukset – sisältäen CV:n ja tärkeimmät pätevyyden ja työkokemuksen osoittavat todistuskopiot – lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Hakija voi myös lähettää hakemuksensa postitse Kauhajoen kaupunki, Kansalaisopisto, PL 500, 61801 KAUHAJOKI.

Hakuaika päättyy 5.6.2023 klo 15.00.

Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei oteta haussa huomioon.

Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja:
Opistojen vs. rehtori Laura Ekberg, puh. 040 184 0113, sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi
Opistosihteeri Kaarina Tuomola, puh. 046 851 1942, sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Lisätietoja kaupungista ja sen palveluista löytyy osoitteesta www.kauhajoki.fi

Kauhajoella 15.5.2023
Kauhajoen kansalaisopisto