Matkailun asiantuntija, hanketyöntekijä

Haemme joukkoomme motivoitunutta ja tavoitteellista matkailun asiantuntijaa Kauhajoen elinkeinopalveluiden tiimiin.

Työ on määräaikainen (22 kk) ajalle 1.2.2023- 30.11.2024.

Työtehtävä sisältää hanketyötä matkailupalveluiden kehittämiseen tähtäävässä hankkeessa, mukaan lukien palvelukokonaisuuksien tuotteistamista digitaalisille alustoille, yhteistyön koordinointia yritysten kanssa, koulutusten järjestämistä sekä viestintää.

Matkailun asiantuntijan tehtävänä on toteuttaa Elämysten ekonomia Geoparkissa -hankkeeseen suunniteltuja toimenpiteitä Kauhajoella, Suupohjassa ja muissa Geopark-kunnissa. Hanketyöntekijä on osa Kauhajoen kaupungin elinkeinopalveluiden tiimiä.

Odotamme sinulta
– kokemusta matkailualalta kehittämisestä tai matkailuyrityksessä toimimisesta
– pelisilmää matkailun vetovoimatekijöille
– kykyä hallita kokonaisuksia ja myös puurtaa rutiinihommien parissa
– hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
– itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja
– soveltuvia opintoja

Arvostamme
– matkailupalveluiden tuotteistamiseen liittyvää asiantuntemusta
– kykyä päivittää ja ylläpitää verkkosivuja ja sosiaalisen median tilejä
– viestinnällistä näkemystä, uskallusta viestiä eri medioissa (printti, some, netti)
– kokemusta verkostotyöskentelystä
– visuaalista silmää ja osaamista

Tarjoamme innostavan, kehittämismyönteisen ja tasa-arvoisen työyhteisön, rennon työilmapiirin ja iloiset työkaverit. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES- työehtosopimuksen mukaan ja siihen vaikuttaa valittavan henkilön kokemus. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksessa.

Jätäthän hakemuksesi kuntarekryssä tai sähköpostilla (mari.mettala@kauhajoki.fi) viimeistään 29.12.2022. Haastattelut järjestetään 9. – 13.1.2023.

Yhteystietomme

Lisätietoja työtehtävästä antavat kehittämispäällikkö Marketta Nummijärvi marketta.nummijarvi@kauhajoki.fi, 040 481 0003 ja henkilöstösihteeri Mari Mettälä mari.mettala@kauhajoki.fi, 040 159 0554.

Kauhajoen kaupunki

Vetovoimainen Kauhajoen kaupunki järjestää ja kehittää alueellaan peruspalveluita sekä luo edellytyksiä asua, tehdä työtä, yrittää ja harrastaa. Turvallinen ja viihtyisä Kauhajoki on elinvoimainen Kauhajoen seudun hallinnollinen keskus sekä aktiivinen elinkeinoelämän ja sidosryhmien verkottaja, asiantunteva ja tehokas kumppani.

Kaupunki yhdessä siihen liittyneiden kuntien kanssa muodostaa yrittäjäystävällisen ja ihmisläheisen yhteisön, joka hyödyntää verkostoituneita ja kehittyviä tuotanto- ja palvelumuotoja.

Asiantuntijayhteisö muodostaa toimintaympäristön, jossa toiminnot järjestetään hyvinvointia edistävästi, kustannustehokkaasti ja vaikuttavasti.

Kauhajoki tunnetaan laadukkaasta lasten kasvatuksesta ja opetuksesta sekä monipuolisista kulttuuri-, liikunta- ja muista vapaa-ajan palveluista.

Kauhajoki menestyy materiaalien käsittelyjärjestelmien, maaseutuelinkeinojen, uusiutuvien energia-alojen, elintarvike-, puu- ja palvelualojen osaajana.