Luonto lainassa -viikko

Luonto lainassa viikolla kirjastossa esillä aiheeseen liittyviä kirjoja. Kuvassa nainen lukemassa lintukirjaa ulkona kirjaston edessä.Luonto lainassa -viikkoa vietetään viikolla 6, eli 5.2.2024 – 11.2.2024. Suomen luonnonsuojeluliiton järjestämässä tapahtumassa on tänä vuonna teemana lähiluonto! Jokainen voi osallistua viikkoon vierailemalla kirjastossa ja lainaamalla aiheeseen liittyviä kirjoja! Kauhajoen kaupungin kirjastossa on runsaasti aiheeseen liittyvää kirjallisuutta. Kirjastossa on viikon aikana esillä teemaan sopivaa kirjallisuutta, vierailkaa siis kirjastossa katsomassa, selailemassa sekä lainaamassa luontoon liittyvää kirjallisuutta!

Jos ei kirjastoon asti kerkeä lähtemään, voi lähiluonnon kirjallisuuteen sekä lähialueen historiaan tutustua myös vierailemalla Kauhajoen seura ry:n ylläpitämällä Kauhajoki tutuksi -nettisivuilla, josta löytyy runsaasti mielenkiintoista lukemista. Sivustolla voi perehtyä Kauhajoen luontoon lukemalla esim. Kauhajoen metsien ja soiden kirjan, joka koostuu yli 50 asiantuntijan ja kotiseudun ystävän artikkelista sekä upeista luontokuvista. https://kauhajoki.net/

Päivät pitenevät ja ilmassa alkaa olla jo kevään tuntua, joten viikko on myös otollinen lähiluonnossa retkeilyyn! Mikseipä suunnitella päiväretki, vaikka Hyypänjokilaaksoon, jossa voi nauttia talvisista maisemista kevään auringonpaisteessa.

Antoisia lukuhetkiä ja luontoretkiä!
Kauhajoen kaupungin ympäristönsuojelu

https://www.sll.fi/luonto-lainassa/