Kunnallistekniikan työnjohtajan toimi

 SOPIVASTI KAIKKEA JA VÄHÄN ENEMMÄN. Kauhajoella on kaikkea erinomaisista palveluista monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Meistä puhkuu moderni yhteisöllisyys, empaattinen suoraviivaisuus, pohjalainen meininki ja yritteliäs mieli. Kauhajoella pääset kuitua pitkin maailmalle tai pitkospuita pitkin luonnon rauhaan. www.kauhajoki.fi

Etsimme Kauhajoen Kaupungille KUNNALLISTEKNIIKAN TYÖNJOHTAJAA

Kauhajoen kaupungin teknisten palveluiden toimiala hakee vakinaiseen työsuhteeseen kunnallistekniikan työnjohtajaa. Tehtäviin kuuluvat katujen, yleisten alueiden ja puistojen kunnossapidon sekä kunnallistekniikan rakentamisen työnjohto. Työtehtävät sisältävät sekä maastotöitä että toimistotöitä, erityisesti tarjouspyyntöasiakirjojen ja työmaapöytäkirjojen laadintaa.

Teknisissä palveluissa panostamme kokeilukulttuuriin, kuuntelemme ja kannustamme toisiamme. Tarjoamme monipuolisen työkuvan, mukavat kollegat ja keskustelevan työyhteisön.  Etuna mm. oman työn itsenäinen hallinta ja mahdollisuus vuosiloman pitämiseen kesällä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto, kuten mm. yhdyskunta-, rakennus- tai maanmittaustekniikan koulutukset sekä kunnallisteknisten töiden kokemus. Odotamme työnjohtajalta hyvää ammattiosaamista, asiakaslähtöistä työotetta sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtehtävät ovat itsenäisiä. Arvostamme erityisesti yhdyskuntatekniikan rakentamisen ja/tai kunnossapitotöiden kokemusta sekä kokemusta kunnallisalan hallinnollisista töistä.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaisesti.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella osoitteessa www.experis.fi, mutta viimeistään 5.9.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitopäällikkö Eetu Myllyniemi 040 7056 297 tai tekninen johtaja Harri Virtanen 040 5515 754.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.