Koulutussuunnitelija

Kauhajoen kansalaisopistossa on haettavana

Koulutussuunnittelija

ajalle 1.8.2022 – 31.12.2022

Kauhajoen kansalaisopisto etsii Sinua, innostunut koulutussuunnittelija. Kauhajoen kansalaisopisto toimii 4 kunnan alueella Suupohjassa Kauhajoella, Teuvalla, Isojoella ja Karijoella.

Määräaikaisen koulutussuunnittelijan tehtävään kuuluu kansalaisopistotoiminnan tukeminen koko Suupohjan alueella, mutta työ kohdentuu erityisesti Teuvan alueelle. Tehtäviä ovat konkreettisesti kurssien suunnittelu sekä toteuttamisen tukeminen yhteistyössä opettajien kanssa, opettajien rekrytointi, perehdytys ja neuvonta, opiskelijoiden opintoneuvonta, tapahtumien suunnittelu ja organisointi, opiston tiedotuksesta vastaaminen, tiedotus- ja markkinointimateriaalin tuottaminen, kehittämistyöhön osallistuminen sekä sidosryhmätyöskentely eri verkostoissa.

Tehtävään kuuluu satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä ja se edellyttää matkustusvalmiutta Kauhajoen kansalaisopiston toiminta-alueella mm. eri opetuspisteissä.

Kelpoisuusvaatimukset ja palkkaus määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavalta toivotaan pedagogista pätevyyttä tai vastaavia opintoja, vahvaa kokemusta koulutussuunnittelutehtävistä sekä hyviä tiimi-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja

Hakemukset (sisältäen CV:n ja tärkeimmät muodollisen pätevyyden osoittavat tutkintotodistuskopiot) lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään joko sähköisesti hyvinvointipalvelut@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, Kansalaisopisto, PL 500, 61801 KAUHAJOKI.

Hakuaika päättyy 1.6.2022 klo 15.00.

Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja:

Opistojen vs. rehtori Anna Pellikka, puh. 040 194 7576, sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi
Vs. hyvinvointijohtaja Niina Kiprianoff, puh. 040 184 0113, sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Lisätietoja kaupungista ja sen palveluista löydettävissä osoitteesta www.kauhajoki.fi

Kauhajoella 13.5.2022
Kauhajoen Kansalaisopisto