Kirjastovirkailija, kirjastoautopalvelut

Kauhajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee kirjastoautopalveluihin

KIRJASTOVIRKAILIJAA

Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Kauhajoen kaupungin kirjastopalvelut kuuluvat Kauhajoen kaupungin hyvinvointipalveluihin ja ovat osa Etelä-Pohjanmaan Eepos-kirjastojen kimppaa.

Haemme kirjastoautoomme kuljettajaa, joka toimii aktiivisesti osana kirjaston toimintaa. Kirjastoautovirkailijan työtehtäviin kuuluvat kirjastoauton kuljettaminen, auton huolloista ja kunnosta huolehtiminen, asiakaspalvelutehtävät sekä kokoelmatyö. Tehtävään sisältyy vuorotyötä iltaisin, lisäksi tehtävään voi sisältyä asiakaspalveluvuoroja pääkirjastossa.

Tehtävän hoito edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknistä osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatilliseen ajoon oikeuttava C-ajokortti (EU-direktiivi 2003/59/EY). Eduksi luetaan kirjastoalan koulutus ja kokemus. Tärkeintä on kiinnostus kirjastoalaan, asiakaspalveluun ja ajamiseen.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnan suorittamisesta.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään joko sähköisesti hyvinvointipalvelut@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki/Kirjasto, PL 500, 61801 KAUHAJOKI.

Hakemukset tulee jättää 6.6.2022 klo 15.00 mennessä.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Tiedustelut:

Kirjastonhoitaja Teija Korpi-Käkelä, puh. 040 674 8129 tai kirjastoautovirkailija Ari Kuivanen, puh. 0400 162 853.

Kauhajoki 12.5.2022
Hyvinvointipalvelut