Kauhajoki pyöräilee ja liikkuu -kampanja

Henkilö pyöräilemässä takana auringonlasku. Teksti Kauhajoki pyöräilee ja liikkuu -kampanja 1.6.–5.9.2021. Osallistu kesän iloiseen liikuntakampanjaan ja olet mukana kuukausiarvonnoissa sekä syksyn polkupyöräarvonnassa.

Kauhajoki pyöräilee ja liikkuu -kampanja käynnistyy kesäkuun 1. ja kestää aina syyskuulle saakka, jolloin se huipentuu valtakunnalliseen pyöräilyviikkoon, jota vietetään Suomessa 28.8.–5.9.2021.

Osallistumisohjeet:
– Tee liikuntasuorituksesta oma vapaamuotoinen suorituskortti. Laita lappuun liikuntalaji, nimesi, puhelinnumero, osoite tai mahdollinen sähköpostiosoite. Suorituslapun jättöpaikka on Kauhajoen kaupungintalon pääoven vieressä seinässä oleva postilokero.

– Osallistua voit myös puhelimeen ladatun Kauhajoki-Äpin kautta. Täytä osallistumislomake äpissä ja lataa kuva itsestäsi urheilemassa (vapaavalintainen), ihan missä vaan Kauhajoen rajojen sisällä 1.6.–5.9.2021. Huom. Mikäli et lataa kuvaa, muista täyttää lomakkeeseen urheilulaji.

Pyöräillä ja liikkua voi siis koska vaan ja mihin aikaan vaan. Kerran kuukaudessa me kokoamme kaikkien osallistujien tiedot yhteen arpakoppaan ja arvomme palkintoja kaikkien osallistuneiden kesken. Yhteystietoja ja kuvia käytetään vain arvonnassa, tietoja ja kuvia ei luovuteta eteenpäin.

Kampanjan huipennuksena arvomme syyskuun toisella viikolla kaikkien kesän aikana tapahtumaan osallistuneiden kesken polkupyörän. Tähän arvontaan osallistuvat myös Kainaston Onnelan pyöräilykampanjaan tulleet suoritukset.

Kauhajoki pyöräilee ja liikkuu -kampanjan järjestää Kauhajoen kaupungin hyvinvointipalvelut yhteistyössä eBike Adventures kanssa.

eBike Adventuresin kotisivuille pääset tästä

Nautitaan kesän upeista keleistä ja liikunnan riemusta!