Kauhajoen kaupunki myy osoitteessa Ullantie 8 sijaitsevan rakennuksen

 

Kauhajoen kaupunki myy v. 1966 valmistuneen rakennuksen osoitteessa Ullantie 8 tarjousten perusteella.

Rakennus on liitetty sähkö-, vesijohto-, viemäri- ja kaukolämpöverkkoon.

Rakennuksessa toimii yksityinen asumispalveluyksikkö.

Rakennus sijaitsee kaupungin omistamalla tontin osalla, joka on osa Knuuttila 232-405-2-2466 kiinteistöä. Tontin osa vuokrataan rakennuksen ostajalle. Vuokra-ala on noin 1400 m²:n suuruinen. Rakennus sijaitsee yleistenrakennusten korttelissa 1019. Kaavamääräyksen mukaan korttelissa 20 % kerrosalasta voidaan käyttää asumiseen.

Rakennuksen kerrosala on n. 820 m² ja tarkistamaton huoneistoala on n. 620 m². Tilavuus on n. 2400 m³. Tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen.

Rakennuksen kattomateriaali on huopakate ja seinämateriaali on tiili/kuparipelti.

Rakennuksessa on kaukolämpö. Ilmanvaihto on jaettu kolmelle LTO-tulo/poisto-koneelle sekä osittain yhdelle suoralle poistoilma-huippuimurille. Lisäksi alakerrasta on yksi liesituulettimen huippuimuripoistokanava. Varasto- ja siivous/teknisissä tiloissa on painovoimainen ilmanvaihto.

Rakennus myydään siinä kunnossa kuin se myyntihetkellä on.
Kaupunki ei sitoudu myynnin jälkeen vuokraamaan tiloja jatkokäyttöön.

Kauhajoen kaupunki pidättää itselleen oikeuden joko hyväksyä tai hylätä tulleet tarjoukset.

Kohteen näytöstä voi sopia tekninen johtaja Harri Virtasen kanssa puh. 040 551 5754. Häneltä saa myös lisätietoja kohteesta.

Kirjalliset sitovat tarjoukset tulee jättää viimeistään 22.10.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella Kauhajoen kaupunki/ teknisten palvelujen toimiala, PL 500, 61801 Kauhajoki, kuoreen tunnus ”Ullantie 8 rakennus” tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kauhajoki.fi.

Asemapiirros
Pohja 1 kerros
Pohja 2 kerros
Julkisivut