Kauhajoen kaupungin koronatiedote 9.2.2021

Kauhajoen kaupunki päivitti kokoontumisrajoituksia Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää harrasteryhmiä, yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 20 (kaksikymmentä) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa (turvavälit, käsihygienia, kasvomaskit). Määräys on voimassa ajalla 9.2.–1.3.2021

Nyrkin suositukset yksityistilaisuuksiin 1.3.2021 saakka

Yli 10 hengen yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi ja pienemmissäkin tilaisuuksissa noudatetaan turvavälejä ja käytetään maskeja. Yksityistilaisuuksissa ja harrastustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota tilan kokoon, jotta turvavälit voidaan pitää.

Nyrkin suositukset uskonnollisiin tilauksiin 1.3.2021 saakka

Yli 20 hengen uskonnollisia tilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi ja pienemmissäkin tilaisuuksissa noudatetaan turvavälejä ja käytetään maskeja. Tilaisuuksissa on kiinnitettävä erityistä huomiota tilan kokoon, jotta turvavälit voidaan pitää.

Koronarokotusten etenemisestä Suupohjan alueella tiedottaa Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Lisätietoja löydät Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän sivuilta.

Miten toimit, jos epäilet tartuntaa:
Ota yhteys terveyskeskukseen 06 2413 3200 (www.llky.fi) tai terveyskeskuksen ollessa suljettuna maakunnalliseen numeroon 116 117.