Kuvituskuva_työnjohtaja

Kauhajoen kaupungilla on avoinna kunnallistekniikan työnjohtajan tehtävä

Haemme kunnallistekniikan työnjohtajaa vakinaiseen työsuhteeseen

Kauhajoen kaupungin teknisten palvelujen toimiala hakee vakinaiseen työsuhteeseen kunnallistekniikan työnjohtajaa. Tehtäviin kuuluvat katujen, yleisten alueiden ja puistojen kunnossapidon sekä kunnallistekniikan rakentamisen työnjohto. Työtehtävät sisältävät sekä maastotöitä että toimistotöitä, joista erityisesti tarjouspyyntöasiakirjojen ja työmaakokouspöytäkirjojen laadintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto, kuten mm. yhdyskunta-, rakennus- tai maanmittaustekniikan koulutukset sekä kunnallisteknisten töiden kokemus. Lisäksi odotamme työnjohtajalta hyvää ammattiosaamista, asiakaslähtöistä työotetta sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtehtävät ovat itsenäisiä. Arvostamme erityisesti yhdyskuntatekniikan rakentamisen / kunnossapitotöiden kokemusta sekä kokemusta kunnallisalan hallinnollisista töistä.

Hakemukset tulee lähettää 29.2.2024 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa: www.kuntarekry.fi    tai kirjallisesti opinto- ja työtodistusjäljennöksineen osoitteella: Kauhajoen kaupunki, teknisten palvelujen toimiala, PL 500 61801 Kauhajoki. Kuoreen tunnus: Kunnallistekniikan työnjohtaja.

Lisätietojen antajien tiedot löytyvät sivun oikeasta reunasta tai mobiili-näkymässä artikkelin alareunasta.