nuorisovaltuusto ryhmäkuvassa pikkujouluissa.

Nuvan joulukuun kuulumiset

Nuvakauden päätös

Joulukuun myötä päättyivät niin vuosi kuin Kauhajoen nuorisovaltuuston kausikin. Kautemme viimeisen kuukauden tärkein tehtävä oli uusien jäsenten valitseminen. Saimmekin joukkoomme kaiken kaikkiaan neljä uutta jäsentä – Lauran, Juhon, Jasminin ja Nuutin! Heidän lisäksi uuden kauden kokoonpanoon kuuluvat kaikki kauden 2020 nuvalaiset, jotka vielä pystyvät ikänsä puolesta jatkamaan riveissämme – eli Bene, Jeremias, Mikko, Neea ja Sofia. Ensi kauden nuva koostuu siis yhdeksästä mahtavasta jäsenestä!

Kuukauden kokouksessamme käsittelimme jäsenhakemusten lisäksi kauden viimeisiä hankintoja ja pikkujouluja. Päädyimme tilaamaan logollamme varustettuja tarroja ja lyijytäytekyniä, joita voimme jakaa tapahtumissa. Lisäksi teetimme tapahtumia varten uuden roll up -mainoksen, jonka Julia suunnitteli. Edellinen mainos oli jo useamman vuoden takaa ja sisälsi vielä vanhan logomme. Näillä tykötarpeilla kelpaa edustaa!

 Kokousasioiden lisäksi edistystä tapahtui myös Kasinotapahtuman työryhmän parissa. Ensi vuodelle siirrettyä tapahtumaa varten varattiin tapahtumapäivä ja pääesiintyjä! Kannattaa siis olla kuulolla tämän asian suhteen, sillä luvassa on varmasti ikimuistoinen tapahtuma!

12.12. pikkujouluiltiin! Nuvan pikkujoulut ovat olleet perinteisesti se paikka, jossa nykyisen ja uuden kauden jäsenet kohtaavat ensimmäisen kerran yhdessä. Päällekkäisyyksien vuoksi kaikki eivät valitettavasti päässeet paikalle, mutta saimme silti pitää hauskaa hyvällä porukalla ja myös tutustua yhteen uuteen jäseneemme! Pikkujouluja oli odotettu koko vuosi, mutta valitettavasti korona vaikutti niidenkin toteutukseen. Saimme kuitenkin pidettyä mukavan illan voimassa olleet rajoitukset ja suositukset huomioiden. Ensimmäisenä ohjelmassa oli syksyllä avatun ampumasimulaattorin testailua. Pääsimme kokeilemaan tarkkuuttamme esimerkiksi lentävien hattujen ampumisessa. Tämän leikkimielisen kisailun jälkeen siirryimme hohtokeilauksen pariin. Kun keiloja oli tunnin verran kaadeltu, jatkoimme matkaamme Virkulta Räimiskälle. Siellä meitä odottivat jättipizzat ja kunnon leffaherkut. Loppuilta menikin sitten elokuvan parissa, jonka jälkeen palkittiin leikkimielisen rekrykisamme voittajat Bene ja Julia. (he olivat molemmat suositelleet nuvaan hakemista onnistuneesti) Järjestimme siis kaikesta huolimatta monipuoliset ja hauskat pikkujoulut!

Kauden kokoontumiset päättyivät pikkujouluihin. Niiden jälkeen ohjelmassa oli vielä kauden toimintakertomuksen kirjoittaminen puheenjohtajan toimesta. Toimintakertomuksesta käy ilmi kauden kokoonpano, jäsenten vastuutehtävät ja pähkinänkuoressa kaikki kauden aikana tekemämme asiat. Kertomus toimitettiin luettavaksi kaikille kauden 2020 ja 2021 jäsenille, ohjaajillemme sekä useille kaupungin viranhaltijoille. Toimintakertomuksen myötä kausi oli kunnolla paketissa, ja on uuden nuvan vuoro astua kuvioihin. Vuosi 2021 onkin Kauhajoen nuorisovaltuustolle juhlakausi, koska se on kaiken kaikkiaan 20. toimintakautemme. Saa nähdä, mitä kaikkea hienoa uusi nuva sen kunniaksi keksiikään!

Oikein menestyksekästä ja mahtavaa vuotta 2021 toivottaa Kauhajoen nuorisovaltuuston kauden 2020 puheenjohtaja ja somevastaava Julia Saarinen